Jäsenilta: Teatteri Bosslady – Maija Vilkkumaan musikaali 5.10.2024

MMA Keski-Suomen jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
📅 Lauantai 5.10.2024 klo 18.00
📍 Jyväskylän kaupunginteatteri suuri näyttämö, Paviljonki, Lutakonaukio 12
💰 42 €/hlö

Teatteri on paikka, jossa voimme unohtaa arjen kiireet ja antautua hetkelle. Olkaa hyvä ja nauttikaa esityksistä täysillä!

Anni ja Elli ovat lapsena päättäneet olla ikuisesti ystäviä, elää onnellisina ja pelastaa maailman. Nyt he ovat parikymppisiä, ja Anni huomaa yhtälön tuntuvan mahdottomalta. Miten voi elää siten miten haluaa ja samalla olla vuokraamaksava poikaystävänsä hyväksymä kunnon kansalainen? Mitä jos huomaakin haluavansa ihan eri asioita kuin paras ystävä tai rakastettu?

Anni menee töihin nopeatempoiseen mainostoimistoon ja rakastuu. Samalla herää uusia kysymyksiä: Miten selvitä alfauroiden maailmassa nuorena naisena toimien samalla oikein? Onko mahdollista toteuttaa sekä omat unelmansa että pelastaa maailma, vai täytyykö niiden välillä valita?

Bosslady on musikaali ja romanttinen komedia ystävyydestä, perheestä, tasa-arvosta ja rakkaudesta. Vallasta ja vallan puutteesta, näkemisestä ja nähdyksi tulemisesta.

Alkuperäisidea, sävellykset ja sanoitukset Maija Vilkkumaa
Käsikirjoitus Maija Vilkkumaa ja Satu Rasila
Musiikin sovitus ja musiikkidramaturgia Eeva Kontu
Ohjaus Satu Rasila (vier.)
Kapellimestari Lasse Hirvi
Koreografia Chris Whittaker (vier.)
Lavastussuunnittelu Tinja Salmi (vier.)
Pukusuunnittelu Tuomas Lampinen (vier.)
Valosuunnittelu Antti Silvennoinen
Kampaus- ja maskeeraussuunnittelu Suvi Taipale
Lauluvalmennus

Rooleissa Saara Jokiaho, Anna-Maija Oka, Sami Ulmanen. Paavo Honkimäki, Tytti Vänskä, Markus Virtanen, Miika Laakso, Elina Saarela, Jouni Salo ja Jussi-Petteri Peräinen
Ensemble Rosa Lindblom (vier.) ja Jukka Wennström (vier.) sekä Gradialta Pinja Aalto, Maria Häkkinen, Heidi Laasanen, Satu Nyqvist, Anastasia Pesheva, Aune Riihimäki, Millariina Tenkula ja Anni Tervakangas

Huomaathan, että 1.9. jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Jo maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin.
Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.